CB BILER

KØB

SALG

LEASING

Om CB Biler aps

Claus Djurhuus og Bårdur Joensen startede CB Biler for 6 år siden i 2016, Lasse Holst er blevet medindehaver fra den 1-8-2022.
Vi har alle en passion for biler og en god men ærlig handel og det er det vi står for gennem CB biler, uanset og det er en leasing aftale, salg af en brugt bil eller kommissionssalg for vores kunder, så skal pris og kvalitet matche.

CB Biler blev startet op i 2016 af Bårdur Joensen indehaver af DX Auto & Claus Djurhuus som er ansat ved Fjordline. CB biler APS har altid været drevet på hobby plan indtil nu. Lasse Holst er blevet medindehaver pr 01/08-2022. Lasse står for den daglige drift og holde åbent dagligt. Tidligere har CB Biler haft størst fokus på salg af brugte biler samt trailersalg. Men med Lasses tilgang har vi allerede udvidet vores servicegrad og kan nu tilbyde flexleasing/salg af nyere biler samt udlejning til private & erhverv.

Vores mission er at vi til enhver tid vil være konkurrencedygtige på alt hvad vi tilbyder, uanset om det er på salg/køb eller leasing.

Det vigtigste for os er ordet tillid, vi bestræber os altid på at vores kunder skal føle sig godt behandlet. Det er med den overbevisning om at næste gang kunden skal handle bil eller trailer vil de selvfølgelig vælge CB Biler igen

Vi Tilbyder

Find din næste bil hos CB Biler