LEASING

KØB

SALG

LEASING

Hvorfor Leasing

Copyright Fotografen Hirtshals

Hvad er flexleasing?

Flexleasing er en leasingmetode, hvor du får muligheden for at lease en bil med en anseeligt mindre kapitalbinding i forhold til andre metoder. Det skyldes blandt andet, at bilen leases uden registreringsafgift – hvilket giver et lavere udbetalingsbeløb samt en mindre månedlig ydelse i forhold til traditionelle køb og finansiering.

Eksklusiviteten af bilen gør det ligeledes nemt at sælge den efter endt leasingperiode. Eftersom bilen stadig er uden registreringsafgift, som følge af flexleasing aftalen, kan køretøjet sælges til udlandet – og dermed nå en langt større potentiel gruppe af købere.

Hos CB Biler er din flexleasing aftale altid gennemskuelig, og til den bedste pris. Vores aftaler er altid professionelt udarbejdet i samarbejde med flexleasing.nu og tilpasset til dine ønsker og behov.

Begrebet flexleasing anvendes fortsat i vidt omfang, men ud fra den gældende lovgivning er der ikke forskel på almindelig leasing og flexleasing.

Hvad er erhvervsleasing?

Erhvervsleasing er en af de mest almindelige former for flexleasing, da det giver store fordele i forhold til både beskatning og fleksibilitet af leasingaftalen.

Ved erhvervsleasing betaler dit firma eller arbejdsgiver alle udgifter i forbindelse med bilen, og ønsker du at bruge din firmabil privat, bliver du beskattet af fri bil. Tænker du på at erhvervslease, er der flere fordele ved flexleasing, blandt andet:

  • Gunstig beskatning af fri bil: Bliver du beskattet, så kan der være en fordel i erhvervsleasing af en brugt bil. Beskatningen for biler ældre end tre år bliver beregnet ud fra handelsværdien og ikke nyprisen, og der kan derfor være mange penge at spare.
  • Kilometer: Kører du mange kilometer i firmabilen, så er flexleasing fordelagtigt, da vi tilpasser afskrivningen på bilen, kilometerbegrænsning er derfor noget vi aftaler nærmere.

Derudover får man alle fordelene ved flexleasing med, dette inkluderer blandt andet lavere nedskrivning af afgiftsfri bil, lavere kapitalbinding og lavere risiko ved gensalg.

 

Beskatningsgrundlaget er individuelt på hver bil, og beregnes forskelligt alt efter bilens alder.

  • Er bilen indregistreret for under tre år siden, beregnes beskatningen ud fra nyprisen og ekstraudstyr. For at udregne dette, tager man udgangspunkt i prisen på den fabriksnye bil samt bilens ekstraudstyr
  • Er bilen indregistreret for over tre år siden, beregnes den ud fra handelsværdien samt bilens anskaffelsesværdi.
  • Ved erhvervsleasing af biler ældre end tre år, har lignende udbudte modeller, f.eks. på bilbasen.dk, derfor betydning for beskatningen. Dette betyder, at beskatningen er forskellig alt afhængigt af de aktuelle markedsforhold.
  • Vi beregner beskatningsgrundlaget individuelt fra gang til gang, og du kan altid skrive til os og få et uforpligtende tilbud på erhvervsleasing af din drømmebil.

Find din næste bil hos CB Biler